Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Welke informatie verzamelen wij?
We verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op onze site, een bestelling plaatst, abonneren op onze nieuwsbrief of een formulier invullen.
Bij het bestellen of het registreren op onze site, in voorkomend geval, kan u gevraagd worden om je in te voeren: naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer of creditcardgegevens. U mag echter wel, bezoek onze website anoniem.

Wat doen we gebruik maken van uw gegevens voor?
Elk van de informatie die wij van u verzamelen kan worden gebruikt in een van de volgende manieren:
1. Om onze website (wij voortdurend naar streven om onze website aanbod te verbeteren op basis van de informatie en feedback die we van u ontvangen) te verbeteren
2. Om de klantenservice te verbeteren (uw informatie helpt ons om effectiever te reageren op uw vragen aan de klantenservice en behoeften te steunen)
3. Om het verwerken van transacties
4. Om periodieke e-mails versturen (alleen voor opt-in klanten)

Hoe kunnen we uw informatie te beschermen?
Wij implementeren een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te behouden wanneer u een bestelling plaatst
Na een transactie, uw persoonlijke betalingsgegevens (credit card nummers, vervaldatum, enz.) Worden niet in het dossier gehouden voor meer dan 30 dagen.

Uw toestemming
Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze privacy beleid. In het geval van onze website verandert elk van deze privacy-beleid, zullen we deze pagina dienovereenkomstig.

Het oplossen van uw zorgen
Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.