Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Uw tevredenheid is waar wij naar streven. Wij bieden een uitgebreid terugkeerbeleid aan u. Voordat u wilt zaken te retourneren, neem dan eerst contact met ons op om het probleem dat u ondervindt te bespreken. De meeste van de tijd kunnen we het probleem door het geven van technische ondersteuning op te lossen en je hoeft niet om iets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken met de goederen, kunt u ze terug te keren naar ons voor reparatie of vervanging.

Het verschepen beleid
Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij wereldwijd door DHL binnen 1-2 werkdagen voor de levering van uw goederen aangenomen, uw afleveradres de vracht wordt verwacht in 5-7 werkdagen links komen.

Annuleringsvoorwaarden
Als u wilt uw bestelling te annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons op. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de besteldatum. Verzenden Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Terugbetaling beleid
Goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugbetaling als ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", de verzendkosten van het gehele zijn prijs van het product zal worden afgetrokken.

Terugkerende beleid
Indien binnen 7 dagen na ontvangst van uw goederen die u wenst te retourneren voor een terugbetaling, neem dan contact met ons op via live chat of e-mail. Goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugkeer als ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd.

Als u vragen heeft van deze shippinginfo beleid, neem dan contact met ons op.